Προφυλακίστηκε ο 17χρονος ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος ενός 48χρονου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έδωσε μόνο μια γροθιά, με γυμνό χέρι, και ότι το θύμα εξύβρισε χυδαία αυτόν και τον πατέρα του, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 48χρονου συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην οδό Σαλώνων.

Ο 17χρονος που συνελήφθη καθώς η αστυνομία τον εντόπισε από κάμερες ασφαλείας, αντιμετωπίζει την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι γονείς του ανήλικου δράστη οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές ευθύνες για την παραμέληση του παιδιού τους. Οι Αρχές εκτιμούν πως δεν φρόντισαν να αποτρέψουν την επικίνδυνη συμπεριφορά του, ενώ η έλλειψη εποπτείας και καθοδήγησης φαίνεται να οδήγησε τον 17χρονο σε αυτή την ακραία πράξη βίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο 17χρονος μαζί με έναν ακόμη νεαρό επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον 48χρονο ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Οι ανήλικοι δράστες εγκατέλειψαν αιμόφυρτο το θύμα στο έδαφος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Έκτακτη επιχορήγηση ζητά ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων για την αποκατάσταση των ζημιών

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι γονείς της Αγάπης Τσακλίδου και ο αδερφός του Ανδρέα Παυλίδη

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είναι η προποφόλη, το φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για την επίθεση στην οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία - Τι υποστήριξε

H Κατερίνα Γαλανού Γενική Διεθύντρια του ΣΚΑΪ 100,3

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη

«Το μέλλον στα χέρια σας»: Πρόωρες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Σάντσεθ - Αιχμές για Νετανιάχου

12χρονη σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά από καβγά για θέση στάθμευσης στις ΗΠΑ