Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο ξένος Τύπος είχε ασχοληθεί από την αρχή με την υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, θεωρώντας δύσκολη την εύρεση υπόπτων.

Η βρετανική Sun είχε γράψει ότι οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος ξεθωριάζουν. Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει, φέρνουν ξανά στο «φως» και τα πρωτοσέλιδα μεγάλων βρετανικών δικτύων,  

Η Sun φιγουράρει στο πρωτοσέλιδό της την ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και αναφέρει: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».



Η βρετανική Daily Mail, στην ηλεκτρονική της μορφή, αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του. Ο πιλότος τη σκότωσε όταν εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί της, είπε στην αστυνομία ύστερα από πολύωρη ανάκριση και αφότου το βιομετρικό ρολόι της Κάρολιαν κατέστρεψε την ιστορία που είχε σκηνοθετήσει ο  Μπάμπης».



Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Στη σοκαριστική υπόθεση αναφέρεται και η Mirror η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο δράστης, για το μνημόσυνο της συζύγου του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οικογενειακή τραγωδία το Μεγάλο Σάββατο στη Σάμο: 49χρονη με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον πατέρα της

Συμβουλές από τον ΕΦΕΤ για το πασχαλινό τραπέζι: Τι θα πρέπει να προσέξουμε

Πάσχα στα Μετέωρα: Εκδηλώσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής

Πάσχα 2024: Μέχρι τι ώρα θα είναι σήμερα ανοικτά τα καταστήματα

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα: Γεμάτα πλοία, ΚΤΕΛ, αεροπλάνα - Πάνω από 420.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια στις εθνικές οδούς

Με τι καιρό θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα - Η αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 37 οι νεκροί, 74 οι αγνοούμενοι

Αγρίνιο: Εκρηκτικό θέαμα από τους χαλκουνάδες - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε στη διάρκεια της εφόδου στο Columbia