Λεπτομερής ήταν η καταγραφή των 4 τελευταίων ωρών της μοιραίας νύχτας που η 20χρονη Καρολάιν έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της.

Ο δράστης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι η αφορμή ήταν ο τσακωμός που είχαν.

Όπως είπε ο καυγάς ξεκίνησε όταν εκείνος έπαιζε με το μωρό και το έπιασε απότομα με αποτέλεσμα εκείνο να ξεσπάσει σε κλάματα. Η Καρολάιν, σύμφωνα με τον ίδιο, του επιτέθηκε λέγοντας ότι δεν προσέχει και δεν είναι πατέρας αυτός.

Η Καρολάιν πήγε στη σοφίτα να ξαπλώσει και εκείνος ανέβηκε για να τα βρουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εκείνη προσπάθησε να τον διώξει από πάνω της ρίχνοντάς του αγκωνιές.

Τότε  εκείνος έπεσε με όλο του το βάρος πάνω της και πίεζε με τα χέρια του το κεφάλι της. 

Όπως αναφέρει και ο αστυνομικός συντάκτης του ΣΚΑΪ, δε μπορεί να θεωρηθεί εν βρασμώ ψυχής το έγκλημα, καθώς ο δράστης πίεζε επί 10 λεπτά το κεφάλι της άτυχης Καρολάιν πάνω στο μαξιλάρι.

Ενδεικτικό ήταν, μάλιστα, ότι η 20χρονη από την πίεση είχε δαγκώσει και ματώσει τη γλώσσα της. Επίσης, υπήρχε αίμα και στο κρεβάτι. 

Για να φανεί αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο θα πρέπει να βρεθεί ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από τις κάμερες.

Η τελευταία στιγμή που φαίνεται ο δράστης στην κάμερα του ισογείου ήταν στις 00:36, ενώ η τελευταία καταγραφή από την κάμερα ήταν στις 01:25.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιόνια Οδός: Εκτροπή λεωφορείου του Πολεμικού Ναυτικού με 25 επιβαίνοντες - Τραυματίστηκαν ο οδηγός και 12 επιβάτες

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 30 Οκτωβρίου: Δεμένα αναμένεται να μείνουν τα πλοία σε 7 λιμάνια

Ρόδος: Σε Red Code έως τις 29 Οκτωβρίου – «Περιορίστε τις μετακινήσεις», καλεί ο δήμος

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν επιβάτες του δεύτερου βαγονιού - Την Τρίτη η επόμενη συνεδρίαση

Η τρομακτική στιγμή που κρουαζιερόπλοιο συγκρούεται με φορτηγό πλοίο

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων στις υποθέσεις Pizza Fan και «Χωριάτικο»

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Καταιγίδες στην Αττική και την 28η Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα και πινακίδες – Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο

Coffee Island: Η λειτουργία του δικτύου συνεχίζεται παρά την προφυλάκιση Λιόλιου