Την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με πηγές του «Football Espana».

Οι πρωταθλητές Ισπανίας θέλουν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή με τον Γάλλο αμυντικό μέσο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά την λήξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, οι «μπαλουγκράνα» θα κάνουν κίνηση για τον παίκτη της Τσέλσι.

Οι Καταλανοί έχουν υπογράψει ήδη τον Άρθουρ Μέλο, άλλα έχουν χάσει τους Ινιέστα και Παουλίνιο και ο 27χρονος μέσος είναι ο διακαής πόθος του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κέντρο της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα για να δελεάσει την Τσέλσι για την παραχώρηση του Καντέ σκέφτεται να βάλει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων και τον Αντρέ Γκόμες.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος την προηγούμενη χρονιά με την φανέλα των «μπλε» πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σημειώνοντας ένα γκολ και μια τελική πάσα, ενώ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»