Στην ευχέρεια των ομάδων θα οριστεί το ύψος των χρημάτων που θα λάβουν οι παίκτες, αφού δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

«Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία και ούτε πρόκειται να έχουμε, με τον ΕΣΑΚΕ. Μια γραπτή συμφωνία που να διασφαλίζει ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα, αν έρθει σε συμφωνία, το ποσό που τού αναλογεί, το υπόλοιπο», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στην Α1: «Είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο ιός υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εμείς δεν πιεζόμαστε από μια παγκόσμια ομοσπονδία. Ούτε η ίδια η Ευρωλίγκα δεν έχει πάρει απόφαση».

Για τις αμοιβές των παικτών: «Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε να μας ακούσουν και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν και έτσι αποφάσισε η κάθε ομάδα να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί, κατά το δοκούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube