Τον εύκολο αλλά συνάμα επικίνδυνο δρόμο του γρήγορου χρήματος από την πώληση ναρκωτικών φαίνεται πως είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια πασίγνωστο μοντέλο που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, πιάστηκε από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) έδωσαν ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Έλληνα συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας λατινοαμερικάνικης καταγωγής σε μια μικρή αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει τις πληροφορίες από Αμερικανούς συναδέλφους τους και αξιοποιώντας και τις δικές τους έκαναν έφοδο στην αποθήκη συλλαμβάνοντας τους δυο άνδρες ενώ κατασχέθηκαν και 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται αφού οι δυο συλληφθέντες φαίνεται πως ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το απόγευμα του Σαββάτου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τα 27 κιλά ναρκωτικών βρέθηκαν στην κατοχή του Έλληνα.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξετυλίγεται το κουβάρι για τη δολοφονία Λυγγερίδη: 5 οι προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση σήμερα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε σήμερα και δεύτερος κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο - Συνολικά 9 προφυλακίσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας - Στοιβαγμένα 15 άτομα, μεταξύ τους παιδιά, σε βαν!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Μαραθώνιος για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες – Προφυλακίστηκε ο «κοντός»

Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι

Συλλήψεις στην Κρήτη για όπλα και πυροτεχνήματα

Στιγμές φρίκης για 40χρονη στη Θεσσαλονίκη από τον 42χρονο σύντροφό της - Την ανάγκαζε να εκδίδεται και την χτυπούσε

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου: Ναυάγιο με μετανάστες - Ένας νεκρός και 25 διασωθέντες

Δολοφονία Λυγγερίδη: Έρχονται εντάλματα σύλληψης για μέλη του ηγετικού πυρήνα