Στη χώρα μας και στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League αναμένεται να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χουάν Μπαουτίστα Σέγιας.
Αυτό υποστηρίζει με ανάρτησή του στο «Χ» ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκονζάλο Κόντι, ο οποίος και αναφέρει πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από τη Γοδόι Κρουζ για να κλείσει σε ελληνικό σύλλογο.
Ο 27χρονος Αργεντινός που διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στη θέση «10», όσο και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Βρίσκεται στη Γοδόι Κρουζ από τον Γενάρη του 2024, μετρώντας μέχρι τώρα 27 συμμετοχές με τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Αργεντινής, αφού, ο Σέγιας είχε παίξει ως δανεικός τη σεζόν 2020/21 στο Βέλγιο με τη φανέλα της Λομέλ.