Στα Δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς ενός μαθητή Γυμνασίου του Βόλου και η Υποδιευθύντρια του σχολείου, καθώς ξέσπασε καβγάς στο σχολείο για την αποβολή που πήρε ο μαθητής.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν στο Γυμνάσιο του Βόλου έφτασαν οι γονείς ενός μαθητή, ο οποίος μαζί με έναν συμμαθητή του είχε πάρει αποβολή.

Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην Υποδιευθύντρια, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ, που υπήρξε αναστάτωση σε όλο το σχολείο.

Η Υποδιευθύντρια κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και ο πατέρας κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση και κατήγγειλε τον πατέρα του παιδιού για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

Οι γονείς συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση κι έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανήλικος ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη

Σύλληψη ατόμου για εμπλοκή σε επεισόδιο πυροβολισμών έξω από κατάστημα εστίασης στον Άγιο Δημήτριο

Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τη 16χρονη

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aΐόβα - Αρκετοί τραυματίες

Κεφαλονιά: Συγκέντρωση και πορεία κατά των ναρκωτικών στο Αργοστόλι

Πακιστανικές πηγές: «Νέες διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν εντός της εβδομάδας» - Παραμένει κλειστό το Ορμούζ

Δικηγόρος οικογένειας 19χρονης: «Θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα» – «Ήταν όλοι οι γιατροί στη θέση τους»

Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις, αναζητείται ο οδηγός - Η ΕΛΑΣ έχει τις πινακίδες

Τραγωδία στο Ακταίο: Σπίτι έπιασε φωτιά και μέσα βρέθηκε νεκρός άνδρας που είχε δίπλα του όπλο

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά