Tα λόγια είναι περιττά, και δεν χρειάζονται συστάσεις, όταν αναφέρεσαι, σε αυτά τα δύο μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, που χρόνια τώρα, μιλάνε στις καρδιές του κόσμου, με τα τραγούδια τους!

Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς! Οι δύο σπουδαίοι, λαϊκοί ερμηνευτές, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο «Vegas Live Stage» στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο, και υπόσχονται, το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης!

Η είδηση της σύμπραξής τους, προκάλεσε αναταραχή, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη, και μέσα σε χρόνο dt, έγινε talk of the town!

O Σταμάτης Γονίδης, διανύοντας την πιο δημιουργική καλλιτεχνική του περίοδο, ετοιμάζοντας πολλές μουσικές εκπλήξεις, που θα συζητηθούν άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», να ενώσει τη φωνή του, με τον ανανεωμένο Ζαφείρη Μελά, και αυτό που θα ζήσουμε φέτος το χειμώνα, στην σκηνή του «Vegas Live Stage», θα είναι πρωτόγνωρο, μοναδικό, και θα γράψει, τη δική του ιστορία, στα μουσικά δρώμενα!

Το hot spot διασκέδασης της Πέτρου Ράλλη, αυτές τις μέρες, ανακαινίζεται πλήρως, για να υποδεχτεί από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τους Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά, που έχοντας στο πλευρό τους, ένα επιτελείο νέων, ταλαντούχων ερμηνευτών, εκ των οποίων και ο Νίκος Δούρος, καθώς και μία γυναικεία φωνή- έκπληξη, υπόσχονται, να εκτοξεύσουν την διασκέδαση, σε άλλο level!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες αποκάλυψης στη Βενεζουέλα: Σκάβουν στα χαλάσματα με γυμνά χέρια

Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο, συναγερμός για ρωσική πυραυλική επίθεση

«Υπήρξε αντιπαράθεση, κάλεσαν και ήρθε ένα αυτοκίνητο»: Τι κατέθεσε ο 17χρονος του θανάσιμου τραυματισμού στην Καλλιθέα

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 35χρονου σε πτήση από την Κύπρο- Δύο έρευνες των βρετανικών αρχών σε εξέλιξη

«Επικηρύχθηκε» για 5,33 ευρώ το κιλό ο λαγοκέφαλος

Υεμένη: Δημοσιογράφος του «Al Arabiya» της Σαουδικής Αραβίας σκοτώθηκε από βόμβα στο αυτοκίνητο του

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο: Κινδυνεύουν σπίτια - Οι φλόγες έφτασαν σε τέντες - Ήχησε το 112

Η υπουργός Περιβάλλοντος της Σουηδίας στην ευρωπαϊκή υπουργική σύνοδο με το μωρό της

Ηλικίας 15,5 ετών το θύμα της συμπλοκής στην Καλλιθέα - Ήταν γνώριμος των Αρχών

Μέτσοβο: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου - Εν ζωή τα 2 μέλη του πληρώματος