Περισσότερο από δύο μήνες τώρα, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς, έχουν καταφέρει να φέρουν τα πάνω κάτω, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη διασκέδασης, προκαλώντας sold out τριήμερα, στο Vegas Live Stage.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας του, οι live εμφανίσεις τους, στο hot spot της Πέτρου Ράλλη, έχουν γίνει πόλος έλξης, στις προτιμήσεις του κόσμου, που τους ψηφίζουν φανατικά, για την διασκέδασή τους.

Δύο σπουδαίοι λαϊκοί ερμηνευτές, που έχοντας στο πλευρό τους, ένα επιτελείο ταλαντούχων καλλιτεχνών, εκ των οποίων και η Εύα Μπάιλα, ο Νίκος Δούρος και η Στεφανία Γονίδη, και άλλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, στο πιο μοντέρνο και αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα, κατάφεραν να κάνουν την διαφορά!

Έτσι και φέτος τις γιορτές, το Vegas Live Stage, με πρωταγωνιστές τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ζαφείρη Μελά, υπόσχονται μοναδικά βράδια κεφιού για τις νύχτες των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Τόσο την Πέμπτη 22 , την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, αλλά και την Πέμπτη 29 , την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, αλλά και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, το κέφι, θα «χτυπήσει» κόκκινο, στο Vegas Live Stage. 







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Χρίσμα» Τραμπ στη Λεπέν: Είναι η «συντηρητική φωνή» στη Γαλλία

Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις - Συγκέντρωση στις 12 στα Προπύλαια

Δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 67 ετών για τη δολοφονία 8χρονου κοριτσιού στο Μεξικό

Σκηνές στο Σύνταγμα στήνουν οι φοιτητές - Ξεκινά διήμερο κινητοποιήσεων

Νεκρή γυναίκα από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε στη Νότια Αφρική

13 νεκροί και 34 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Αίγυπτο

Θεσσαλονίκη: Φοιτητικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Τα αιτήματα των συλλόγων

Ο Κιμ ζει και επιθεωρεί: Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε φωτογραφίες του μετά τις φήμες πως πέθανε

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Τον Νοέμβριο η 2η δόση – Τι ανακοίνωσε η Μιχαηλίδου για το «Ανακαινίζω»

Τραμπ: «Κερδίζουμε τον πόλεμο με το Ιράν, μπορούμε να φύγουμε τώρα - Έχουμε τον καλύτερο στρατό στον κόσμο»