Μπορεί να συγχωρεί, αλλά φαίνεται πως η Γουάντα Νάρα δεν ξεχνά. Παρότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον Μάουρο Ικάρντι για την πρόσφατη απιστία του με την Τσίνα Σουάρες, η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού δεν έχει αφήσει στη λήθη ό,τι συνέβη. Και φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το «καρφάκι» της στον άσο της Παρί.

«Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, αλλά πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν να αμαρτήσουν», έγραψε ποζάροντας αποκαλυπτικά μόνο με το μπουρνούζι της η Γουάντα Νάρα.

Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοφία Βογιατζάκη: Πήγε να κάνει ατασθαλία μετά από 1,5 χρόνο διατροφής και έπεσε πάνω στον διατροφολόγο της!

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή

Υβόννη Μπόσνιακ: Jet ski, σκάφος, βουτιές και ηλιοβασιλέματα

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Dirty thirty πάρτι γενεθλίων με τον Χρήστο Μάστορα στο πλευρό της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησε σε σχόλιο που τη ρωτούσε τι της λείπει και δεν παντρεύτηκε νεότερο άνδρα

Νίκος Αλιάγας: Φόρεσε ξανά την παραδοσιακή φορεσιά και έπιασε τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι έκανε -πρώτη φορά- και ήπιε όλη τη θάλασσα;