Μπορεί να συγχωρεί, αλλά φαίνεται πως η Γουάντα Νάρα δεν ξεχνά. Παρότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον Μάουρο Ικάρντι για την πρόσφατη απιστία του με την Τσίνα Σουάρες, η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού δεν έχει αφήσει στη λήθη ό,τι συνέβη. Και φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το «καρφάκι» της στον άσο της Παρί.

«Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, αλλά πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν να αμαρτήσουν», έγραψε ποζάροντας αποκαλυπτικά μόνο με το μπουρνούζι της η Γουάντα Νάρα.

Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό γλέντι στο σπίτι Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του

Μπόσνιακ: Η Μπεκατώρου της είπε οτι πάνε σε πάρτι μασκέ και δείτε τι έγινε

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά ποτέ δεν απατούν

Επική στιγμή στην Αφρική! Η Παναγιώταρου χορεύει με Μασάι το «Μασάι» της Έλλης Κοκκίνου

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Ελένη Τσολάκη: Η φωτό που ανακάλυψε στο πατρικό και αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν έκανε αυτό το μαλλί

Σοφία Καρβέλα: «Αυτή είμαι εγώ πριν ο κόσμος φροντίσει να μου δείξει ότι ήμουν πολύ παχουλή και πολύ συνηθισμένη»

Δανάη Μπάρκα: Δεν πάει το μυαλό σας τι αγόρασε κι είναι ενθουσιασμένη (δεν έχει σχέση με τον γάμο)

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους