Τον τελευταίο χρόνο, η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα είχε περάσει από... σαράντα κύματα, ωστόσο, εδώ και λίγους μήνες, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, απολαμβάνοντας τη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη, όπου και αγωνίζεται ο Αργεντινός φορ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η 37χρονη μάνατζερ του σύντροφού της, αλλά και μοντέλο στα social media, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μαλώνει διαρκώς με τον 31χρονο διεθνή άσο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Ικάρντι της κάνει... σκηνές για το ότι δουλεύει, με τον ποδοσφαιριστή να το θεωρεί περιττό, μιας και ο ίδιος μπορεί να καλύψει - και με το παραπάνω - τα έξοδα του ζεύγους!

Η ίδια πάντως δήλωσε πως δεν μπορεί να μην εργάζεται, αφού έτσι η ζωή της θα ήταν άδεια και απλώς θα περίμενε τον Ικάρντι στο σπίτι σαν μια... άλλη Πηνελόπη!


«Ο μεγαλύτερός καυγάς με τον Μάουρο είναι επειδή δουλεύω. Δηλαδή, θα ήθελε πολύ να μην το κάνω αυτό, πιστεύει ότι είναι περιττό. Κατά τη γνώμη μου, τον περιμένω όλη μέρα σε μια πόλη και σε ένα σπίτι όπου το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να πάω σε ένα κέντρο ομορφιάς ή σε ένα εμπορικό κέντρο. Θα ήταν μια πολύ άδεια ζωή αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό

Βασίλισσα Letizia: Ο Ιρανός πρέσβης αρνήθηκε να της δώσει το χέρι και την άφησε σύξυλη μπροστά στις κάμερες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Ρίτσι της δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τη βροχή στην Αθήνα

Madonna: Η κόρη της έγινε 30 ετών και εκείνη θυμήθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη γέννησή της

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Βίσση ή Καρβέλας; Η πλευρά που διάλεξε και η πρόβλεψη για το μέλλον

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το συγκινητικό βίντεο ένα μήνα μετά τον θάνατο του κουμπάρου της, Γιώργου Μαζωνάκη