Το… στίγμα του για την επόμενη ημέρα, μετά την ανεπιτυχή πρεμιέρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έδωσε ο Οκάρο Γουάιτ, μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με αφορμή το αυριανό εντός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε.

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα πρώτα για την Ευρωλίγκα και ακολούθως για το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάζουμε πίσω μας, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων».

Και πρόσθεσε: «Η Φενέρ είναι μια σκληρή και έμπειρη ομάδα αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο με τη δική μας. Πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και μετά να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Όσο για το τί πήγε λάθος από πλευράς Παναθηναϊκού μέχρι τώρα; «Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, είναι εύκολο να το καταλάβεις βλέποντας τα βίντεο. Επιβάλλεται να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ώστε να τα καταφέρουμε», απάντησε με νόημα ο Γουάιτ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center

Έπαιξε για το γόητρό της και λύγισε τη Βαλένθια σε ματσάρα δύο παρατάσεων η Παρτίζαν!

Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός - Θέλουμε νίκη και με Ολυμπιακό»