Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναγνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε στο ύψος του απέναντι στον Άγιαξ. Μιλώντας στη Live Sport έκανε αυτοκριτική και τόνισε την ανάγκη να συνέλθει άμεσα η ομάδα του, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η ήττα και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν για το αποτέλεσμα, φταίμε όλοι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ξυπνήσουμε μετά την ήττα. Να κερδίσουμε την Κυριακή για να συνεχίσουμε με καλύτερη ψυχολογία».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το κακό ξεκίνημα στον όμιλο; «Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν απλά το πρώτο ματς, έχει πολύ δρόμο ακόμη», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σλοβένο στόπερ Ντρκούσιτς»

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»