Τις στιγμές που πέρασε από το περιστατικό στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν περιέγραψε ο Πιέρ Γουεμπό σε δηλώσεις του στο BBC.

«Τώρα θα έχουμε την ημέρα πριν την 8η Δεκεμβρίου και την ημέρα μετά. Πάντα θα την θυμάμαι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αγχωτικό. Είδα γιατρό, ώστε να μου δώσει χάπια και να μπορέσω να κοιμηθώ», ανέφερε ο βοηθός προπονητή της Μπασάκσερχίρ επισημαίνοντας ότι αυτές οι ημέρες ήταν οι πιο δύσκολες στη ζωή του και την καριέρα του.

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να είναι συγκεντρωμένοι σε μένα. Θα ήταν ντροπή να με θυμούνται γι' αυτό. Είμαι ντροπιασμένος για να είμαι ειλικρινής. Αυτές οι τρεις μέρες ήταν οι πιο δύσκολες της καριέρας μου», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!