Τεράστια είναι η στεναχώρια που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον οργανισμό της Γουέστ Χαμ. Ο γνωστός φίλος της ομάδας, Κρις Νολ, ο οποίος είχε γίνει «ήρωας» στα επεισόδια με τους χούλιγκαν της Αλκμάαρ στην Ολλανδία, υπέστη εγκεφαλικό στη δουλειά του και έμεινε παράλυτος.

Ο Knollsy, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί των «σφυριών», τον περασμένο Μάιο είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους Ολλανδούς χούλιγκαν και ενώ ήταν μόνος του δεν είχε φοβηθεί, προστατεύοντας τις οικογένειες που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει σύμβολο για τον σύλλογο.

Η άσχημη είδηση για την υγεία του προκάλεσε μεγάλη θλίψη, με τους Άγγλους να συγκεντρώνουν το ποσό των 13.000 λιρών, ενώ χρειάζονται άλλες 50.000 για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται, όπως επίσης και για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην οικογένειά του.

Ανακοίνωση για τον Κρις Νολ εξέδωσαν και οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι αναφέρουν: «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ηρωική του πράξη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ εναντίον της Αλκμάαρ. Ο μυστηριώδης θρύλος με την πράσινη μπλούζα βρέθηκε σε μια κατάσταση που άλλαξε τη ζωή του.

Ενώ εργαζόταν, υπέστη εγκεφαλικό. Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά λέμε ότι αυτός ο σπουδαίος, δυνατός άνδρας είναι τώρα παράλυτος στη δεξιά πλευρά του σώματός του και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά την ομιλία του. Οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι με τη σωστή φροντίδα και υποστήριξη θα ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια.

Οι οπαδοί της Αλκμάαρ έσπασαν έναν φράχτη και ξεκίνησαν βάναυση επίθεση σε μια μικρή ομάδα οικογενειών των παικτών και οπαδών της Γουέστ Χαμ. Ο οπαδός ποτέ δεν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και κράτησε την επίθεση σχεδόν μόνος του
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»