Ένας πολύ γνωστός διαιτητής, που όμως έχει δυσμενή παράδοση με τις ελληνικές ομάδες, ορίστηκε να διευθύνει το Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός την Πέμπτη (22:00) για το Europa League. Ο λόγος για τον Ματέι Γιουγκ, με τον οποίο καμία ελληνική ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην Ευρώπη.

Ο 43χρονος Σλοβένος έχει βρεθεί τρεις φορές στο δρόμο των Πειραιωτών: Σε δύο εντός έδρας ευρωπαϊκές ήττες, στις 21/02/2013 από τη Λεβάντε (0-1) για τον πρώτο νοκ άουτ γύρο του Europa League και στις 15/09/2022 από την Φράιμπουργκ (0-3) για τους ομίλους του Europa League. Επίσης ήταν στις 26/01/2020 στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιουγκ έχει επίσης διευθύνει ένα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στις 8/5/2022 για τα playoffs. Παράλληλα «σφύριξε» στις 22/2/2018 στο Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0 για τα νοκ άουτ του Europa League, στις 7/11/2018 στο Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0 για τους ομίλους του Champions League, στις 5/10/2023 στο ΑΕΚ-Άγιαξ 1-1 για τους ομίλους του Europa League, αλλά και στο φιλικό Αυστρία-Ελλάδα 2-1 στις 7/10/2020.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό