Απίστευτα πράγματα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» με ένα ξέσπασμα από το 32’ έως το 46’ σημείωσαν τέσσερα γκολ επί των «σφυριών», καθαρίζοντας με πιο εύκολο τρόπο, από όσο αναμενόταν, την υπόθεση των τριών βαθμών της νίκης.

Συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό ο Σαλιμπά άνοιξε το σκορ, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο (41’-44’) Σάκα και Γκάμπριελ σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τροσάρντ με ωραίο σουτ στο 46ο λεπτό, με το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα να κάνει πάρτι και να πηγαίνει στα αποδυτήρια, έχοντας κάνει τη δουλειά του.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ έχοντας εκνευριστεί με την εικόνα που έβλεπαν, αποχώρησαν μαζικά από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, μη μπορώντας να δουν και το δεύτερο μέρος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!

Σε «κόκκινο διάβολο» θέλει να μετατρέψει τον Βαν ντε Βεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαβορί ο Μαρέσκα για τον πάγκο της Σίτι εάν αποχωρήσει ο Γκουαρδιόλα