Χαρούμενοι είναι όσοι έχουν μείνει να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Είμαστε χαρούμενοι όσοι είμαστε εδώ και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Θέλουμε να είμαστε σκληροί, προπονούμαστε για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα σε σχέση με την προηγούμενη. Λείπουν παίκτες και χρειάζεται το step up από όλους μας. Βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά και κοιτάζουμε να είμαστε συνεπείς», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ στην κάμερα της «Cosmote TV».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Bazaar από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την ερχόμενη Δευτέρα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Πορτογαλία στη Sunel Arena

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»