Μέσα από την καλή άμυνα θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να κόψει το ρυθμό της Λαμποράλ Κούτσα, που του κόστισε την ήττα στο πρώτο ματς, όπως δήλωσε ο Έλιοτ Γουίλιαμς.

«Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν καθόλου καλά στο πρώτο ματς. Σαφώς και η Λαμποράλ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από εμάς. Εμείς, όμως, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό», δήλωσε αρχικά ο Έλιοτ Γουίλιαμς και συμπλήρωσε:

«Μέσα από την άμυνά μας πρέπει να μην τους αφήσουμε να “πιάσουν” ρυθμό. Χθες κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Τόσο στη ρακέτα, όσο και με το ότι τους αφήναμε να μας περνάνε και να φτάνουν μέχρι μέσα στο καλάθι».

Για τις απουσίες της Λαμποράλ: «Δεν νομίζω ότι οι απουσίες που θα έχει η Λαμποράλ θα μας κάνει το έργο μας πιο... εύκολο. Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Έπαιξε πολύ σκληρά απέναντί μας και μας κέρδισε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια “μάχη” και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντζάι: «Δεν είναι η φιλοσοφία μας να δεχόμαστε 96 πόντους - Ο Μπαρτζώκας με εμπιστεύεται»

Η πρώτη αντίδραση του Μάικ Τζέιμς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό: «Είναι χάλια… πραγματικά απαίσιο»!

Επιβεβαίωσε τη ζημιά στον αχίλλειο του Τζέιμς η Εφές, έστειλε μήνυμα δύναμης ο Παναθηναϊκός

Μπαρτζώκας: «Ήταν λες και ήρθαμε σε παιχνίδι επίδειξης - Είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι θέλουν να μας νικήσουν»

Ηρωικός Ολυμπιακός στην Μπολόνια, τον «τσάκισε» το buzzer-beater: Τα highlights του ματς

«Το πρόβλημα της αμυντικής συνέπειας παραμένει στον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Το τελευταίο σουτ ήταν δύσκολο, αλλά ήταν αμαρκάριστο»

Κλείδωσε τα ατού της Ζάλγκιρις και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν η Παρί!

Το buzzer beater τρίποντο του Καρ που «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο φινάλε του ματς στην Μπολόνια

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Πρώτη ήττα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό - Κατηφόρα δίχως τέλος για Ρεάλ