Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μιλάνο, το βράδυ της Πέμπτης, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να χάνει το παιχνίδι και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να βρει λύσεις.

«Πρέπει όλοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να βγούμε μπροστά, να είμαστε ενωμένοι και κυρίως να το πετύχουμε αμυντικά αυτό» είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Ιταλία.

«Πάντα είναι πρόκληση μια εξόρμηση στην έδρα μιας ομάδας με πολύ ταλέντο. Ξέρουμε ότι έχουν πολλά επιθετικά “όπλα”» σχολίασε χαρακτηριστικά για την Αρμάνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οκόμπο: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε τα ίδια ποσοστά στο δεύτερο ματς»

Ο καυτός Βεζένκοφ, η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και το χειροκρότημα: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1

Πουέρτο: «Ο Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για να κατακτήσει τη Εuroleague, φυσικά και περιμέναμε να παίξει σκληρά»

Μαρκοϊσβίλι: «Να βελτιώσουμε άμυνα και εκτέλεση - Δεν είναι εύκολο με μικρό ρόστερ»

Κι: «Η νίκη του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει τη δήλωση του Μοντέρο»

Μιλουτίνοφ: «Να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να κάνουμε το 2-0»

Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρω άλλη ομάδα να έχει πίεση να πάρει την Ευρωλίγκα - Μη θεωρήσουμε κάτι δεδομένο για το Game2»

Εξαιρετικά αμφίβολοι Γουόρντ και Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό για το Game 2

Πετρίδης: «Απόλυτα προετοιμασμένος και τρομερός αμυντικά ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βαλένθια»

Αταμάν: «Έχουμε την εμπειρία αλλά κάναμε πολλά λάθη, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα»