Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Γουλβς.

Η ομάδα του Βίλνιους ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο έμπειρος κόουτς και άλλοτε και του Ολυμπιακού ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Μάρτιο, αλλά η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά μέχρι στιγμής και γι’ αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή στη Γουλβς θα εκτελεί μέχρι νεωτέρας, ο Νέντας Πατσεβίτσιους, ο οποίος ήταν μέλος του επιτελείου.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Βίλνιους είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 12-5, ενώ στο Eurocup έχει το πολύ μέτριο 5-10 στον πρώτο όμιλο και δύσκολα θα προλάβει τα playoffs.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασκεβίτσιους για Χέιζ-Ντέιβις: «Θα συνεχίσει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μέχρι να τον σπάσει»!

Στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ ο Ντε Κολό

Σάρας για το μέλλον του: «Απόλυτη προτεραιότητα είναι η Φενέρ - Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη κατάσταση πουθενά αλλού»

Το συγκινητικό «αντίο» του Ντε Κολό στη Βιλερμπάν

Νέτο για Φενέρ: «Μόλις τραυματίστηκα με έδιωξαν από την ομάδα, ήμουν εντελώς μόνος μου»

Λούκιτς: «Καταλάβαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δεν έθελξε, αλλά λύγισε στο κατάμεστο Ιβανώφειο την Ντζίκι Βαρσοβίας και παραμένει στην κορυφή ο Ηρακλής!

Νέντοβιτς: «Λυπάμαι για την Παρτίζαν, οι παίκτες είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο»

Ηρακλής-Ντζίκι Βαρσοβίας: Ευρωπαϊκή δοκιμασία στο Ιβανώφειο για τον Γηραιό

Τέλος από την Μπάγερν για προσωπικούς λόγους ο Ντινγουίντι!