Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, κάνοντας το «2 στα 2» μετά και τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο εκ των πρωταγωνιστών για τους «ερυθρόλευκους», Τόμας Γουόκαπ, στάθηκε στις δηλώσεις του στην άμυνα των Πειραιωτών που αποδείχθηκε «κλειδί» για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

Για τη νίκη επί της Μπάγερν: «Η άμυνα είναι ο οδηγός μας και το δείξαμε και απόψε. Και η σκληράδα μας όμως μέτρησε και το πως εκτελέσαμε στην επίθεση, όπως και οι βολές που βάλαμε.

Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, έλειπαν σημαντικοί παίκτες μας στη ρακέτα. Πήραμε τα ριμπάουντ όμως. Πολλοί έκαναν το βήμα μπροστά και γύρισαν το... τσιπάκι. Ήταν μια ομαδική δουλειά».


Για την απόδοσή του κόντρα στην Μπάγερν: «Μου αρέσει αυτό το γήπεδο, έχει ωραία ατμόσφαιρα, παίζουμε καλά εδώ. Είναι πολλά τα στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις άνετα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Sunel Arena και η αποθέωση στον Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ματς με την Εφές

Θύρα 7: «Καταδικάζουμε απερίφραστα φθορές και υβριστικά συνθήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το γήπεδο»

Ευρωλίγκα: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ματίας Λεσόρ!

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 ο Γιαμπουσέλε, διπλή ελληνική παρουσία στη δεκάδα

Η αποθέωση του κόσμου και το μάθημα του Ομπράντοβιτς στον Σάρας: Η παρακάμερα του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρ

Ντόρσεϊ: «Το να προσεύχεσαι για την πτώση μου δεν σε κάνει θρησκευόμενο»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές

«Ο Μιλουτίνοφ βελτίωσε την άμυνα, ξεχώρισαν ΜακΙντάιρ και Μοντέρο»: Το σχόλιο Ζέρβα από τη SUNEL Arena

Λάσο: «Δεν ήταν ιδανικό σενάριο που παίξαμε πρώτο ματς χωρίς Τζέιμς με Ολυμπιακό»

Τζόουνς: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε, δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε ούτε να στεναχωριόμαστε»