Πρόστιμο 25.000 δολαρίων επιβλήθηκε από το ΝΒΑ στον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο φόργουορντ των Γουόριορς έβρισε έναν οπαδό των Μάβερικς στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 29 Νοεμβρίου (ήττα 116-113).

Ο συγκεκριμένος παρενοχλούσε τον ιδιόρρυθμο και ευέξαπτο άσο των πρωταθλητών, ο οποίος γύρισε και του είπε: «Απλά απόλαυσε το γ@@@@νο παιχνίδι. Σκάσε!».

Ο Γκριν, που φέτος έχει 9 πόντους, 7,1 ασίστ και 6,1 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχει ήδη τιμωρηθεί φέτος με πρόστιμα 41.000 δολαρίων, αφού πριν από τις 25.000, είχε εισπράξει και οκτώ τεχνικές ποινές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!