Εκτός από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη ένας Ιρανός ποδοσφαιριστής. Όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η «Tehran Times», στην Ένωση ενδιαφέρονται για τον Σορούς Ραφιέι.

Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος τον προσεχή Ιανουάριο μένει ελεύθερος από την Τράκτορ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες όπως η Αλ Γκαράφα, η Persepolis και η Esteghlal. O παίκτης αγωνίζεται από το 2015 στην Τράκτορ έχοντας γράψει 38 συμμετοχές με 5 γκολ, ενώ έχει φορέσει 4 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας του Ιράν.



Όσον αφορά την ΑΕΚ, στην «Tehran Times» γίνεται αναφορά και στην υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.