Την περίπτωση του Ιβάν Μότσινιτς φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Κροατία ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου της Ριέκα.

Την περίπτωση του Ιβάν Μότσινιτς φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας, , ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου της Ριέκα.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην συγκεκριμένη ομάδας, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, από το 2011. Σε αυτό το διάστημα έχει γράψει συνολικά 111 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 4 γκολ. Παράλληλα, έχει φορέσει μία φορά την φανέλα της εθνικής Κροατίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.