Μέρα που θα χαραχτεί στην ιστορία της ΑΕΚ έγινε και επίσημα η Τετάρτη, 6 Απριλίου. Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, έγιναν τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου» στο παιχνίδι της β’ ομάδας με τον Ηρόδοτο.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και μπροστά σε περίπου 1.000 φίλους της «Ένωσης» (που είναι η μάξιμουμ επιτρεπόμενη προσέλευση βάσει της παρούσας φάσης της αδειοδότησης) εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στα Σπάτα.

Εξάλλου, την ιστορική σημασία του αγώνα επεσήμανε πριν τη σέντρα και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της β’ ομάδας ο Νίκος Παναγιωτάρας, ζητώντας τους χαρακτηριστικά να παίξουν «και για τον κυρ-Στέλιο εκεί ψηλά».





Στη συνέχεια λοιπόν (και αφού προηγήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εμβληματικής μορφής από την οποία πήρε το όνομά του το νέο γήπεδο) επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ παρατάχθηκε πρώτη φορά ως γηπεδούχος σε δική της έδρα από το 2003 που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας».







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καβάλα: «Όσα είδαμε ξεπερνούν κάθε όριο, κ.Λανουά σας προσκαλούμε να δείτε τι προκλήσεις αντιμετωπίζουμε»

Γκούμας: «Δυστυχώς είμαι κι εγώ μέρος της μαύρης ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα - Έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Πήρε το «εξάποντο» ο Νέστος Χρυσούπολης, συνεχίζει να… ελπίζει η Καβάλα, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Γκέλα η Athens Kallithea, το Αιγάλεω έκανε τη δουλειά του και φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Super League 2: Μάχη επιβίωσης στον Βόρειο Όμιλο, ανοιχτή μία θέση στον Νότιο

Ολυμπιακός Β: Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν

Ο Νέστος συνεχάρη Καλαμάτα και Ηρακλή για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

Απίστευτο: Άργησε να ξεκινήσει ματς στη Super League 2 επειδή έψαχναν τα… σημαιάκια

Βήμα παραμονής για την Athens Kallithea, υποβιβασμός για Χανιά και Ηλιούπολη - Ζωντανό το Αιγάλεω

Πρασσάς: «Η καλύτερή μας χρονιά - Του χρόνου ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος»

TAGS: A.E.K.