Αισιόδοξος για νίκη-πρωτάθλημα, αλλά και αιχμηρός για τη διαιτησία.

Ο Νίκος Γραμματικός εξέφρασε την πίστη ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το 3-2 επί του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη» και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Handball Premier, αλλά δεν στάθηκε μόνο στο αγωνιστικό μετά το 22-21 των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ.

«Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι εκεί που ήθελε σε σετ παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς η εμπειρία του ξεχειλίζει, έχει παίκτες να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και έγινε αυτό που έγινε. Εμείς κουβαλήσαμε αρκετό άγχος, πίεση, ξέραμε ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

Τώρα έχουμε μία τελευταία ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου. Είναι ένα παιχνίδι που αν είμαστε ανταγωνιστικοί και έτσι όπως θέλω, μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να μας δώσουν την δυνατότητα και άλλοι άνθρωποι να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την διαιτησία, υπήρξαν και άλλες κακές διαιτησίες. Αν είναι της μόδας να φωνάζεις και να παίρνεις αβάντα, τι να πω; Παίζουν δύο μεγάλοι σύλλογοι, ας αφήσουν να κερδίσει ο καλύτερος. Οι διαιτητές να κάνουν την δουλειά τους να μην μείνουμε στα ευχολόγια πριν το ματς. Κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις. Αγωνιστικά είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι σε τρεις ημέρες, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αν είμαστε αυτοί που ξέρω δεν φοβάμαι
», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.