Ο Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να επισημαίνει ότι η Εθνική Ελλάδας θα έχει την πορεία που… πρέπει, μαζί του!

«Οι κουβέντες για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι περιττές. Έχει μεγάλη διαδρομή και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής σε κορυφαίες ομάδες της χώρας και στην εθνική Κύπρου με αξιόλογη παρουσία. Περιττεύει κάθε άλλη κουβέντα από εμένα...», είπε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΕΠΟ. Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε σε αυτόν και ότι η Εθνική μαζί του θα έχει την πορεία που της αξίζει στο Nations League και στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του Άγγελου Μπασινά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λέγοντας: «Στο πάνελ και ο Άγγελος Μπασινάς, εκ των βασικών συντελεστών για το Euro και θα εκτελεί χρέη άμεσου συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη».

Επίσης, ο Γραμμένος τοποθετήθηκε και για το ΟΑΚΑ και το τι θα γίνει με το θέμα της έδρας της Εθνικής, σημειώνοντας σχετικά: «Τα δημοσιεύματα ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα. Ψάχνουμε την κατάλληλη έδρα που θα καλύπτει τις ανάγκες μας. Είμαστε σε συνεργασία για την καταλληλότητα των δυο γηπέδων που θα χρησιμοποιούμε από 'δω και πέρα. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ξεκίνησε την τοποθέτησή του με τον χαμό του φίκλου του Ολυμπιακού στο χθεσινό νυτέρμπι, τονίζοντας: «Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια του θανόντος φιλάθλου του Ολυμπιακού. Σε καμία οικογένεια να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Παναγόπουλος: «Αυστηρός ο πειθαρχικός κώδικας αν αποδειχθεί η σύνδεση του Ολυμπιακού με την εγκληματική οργάνωση»

Χαράλαμπος Κωστούλας: «Θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή με τον αδερφό μου»