Την ελπίδα του το νέο πρωτάθλημα της Super League 1 να είναι αναβαθμισμένο εξέφρασε πριν την κλήρωση ο Βαγγέλης Γραμμένος.

«Εύχομαι και ελπίζω να είναι μια σεζόν με πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα χωρίς απαξίωση. Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι συντεταγμένο σε αυτή την πορεία, να επιστρέψει ο κόσμος και οι οικογένειες στα γήπεδα. Να σταματήσει η απαγόρευση των μετακινήσεων, μπορούμε να τα πετύχουμε», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Και κατέληξε:

«Είναι αυτονόητο πως αυτό είναι προς όφελος όλων. Είμαι σίγουρος πως θα είναι και πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια και λόγω των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Καλή χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να πάμε το ποδόσφαιρο ένα βήμα πιο μπροστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aλγουαθίλ: «Χαρίσαμε ένα εύκολο γκολ και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί - Δεν φαίνεται καλή η πρώτη εκτίμηση για Έσε»

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Αλγουαθίλ: «Ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά νιώθουμε σαν να χάσαμε - Είναι πολύ νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά»

Σοκ με Γιάκιτς στον ΠΑΟΚ: Υπέστη κάκωση έσω πλαγίου - Το διάστημα απουσίας του