Τελειώσανε τα ψέματα για τον Αστέρα Τρίπολης. Το θετικό αποτέλεσμα με τη Ροβανιέμι στη Φινλανδία (1-1) έκλεισε το ραντεβού με την ιστορία και οι Αρκάδες δε σκοπεύουν να… αργήσουν σήμερα σε αυτό.

Με εξαιρετική ψυχολογία και γνωρίζοντας την «παγίδα» του να προστατεύσει το σκορ του πρώτου ματς, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα επιδιώξει να σπάσει… το ρόδι το βράδυ της Πέμπτης (21:00, NovaSports 1). Και με την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη, έπειτα από έξι (!) ισοπαλίες και μια ήττα, να προκριθεί στο γ' προκριματικό (όπου περιμένει η Μάιντς).

Στην προσπάθεια αυτή ο Αστέρας θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Κουρμπέλη, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε κανονικά την Τετάρτη. Το μόνο… άγχος του, δε, αφορά τον Καλίφα Σανκαρέ, που τραυματίστηκε ελαφρά στη χθεσινή προπόνηση και θα ξεκαθαριστεί σήμερα αν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τη Ροβανιέμι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League