Ο Άρης πανηγύρισε την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα μετά και το σημερινό εντός έδρας 3-1 επί του Ατρόμητου στο «Κλ. Βικελίδης» για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην καλή και κυριαρχική εμφάνιση της ομάδας του, στον «κορμό» των παικτών που ηγούνται, ενώ, αναφορικά με το γκολ των αντιπάλων δήλωσε πως δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού νωρίτερα υπήρχε χέρι σε μια προηγούμενη φάση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


«Η καλή εικόνα που είχαμε ήταν εφάμιλλη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου στον Βόλο. Ήμασταν κυρίαρχοι. Μου άρεσε το γεγονός ότι, όταν ισοφαριστήκαμε, χωρίς να θέλω να κρίνω τη φάση, αν και θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει γυρίσει πίσω για χέρι, συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, βρήκαμε δεύτερο και τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες και πραγματοποιήσαμε μια μεστή εμφάνιση, φτάνοντας στο 3/3.

Αυτή την περίοδο, τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν προτεραιότητα, αλλά κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του για πάντα. Θα πρέπει να αγωνίζεται κάθε φορά όποιος είναι ο καταλληλότερος για το εκάστοτε παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέσερς: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα»

Βαθμολογία: Αναλλοίωτη η κορυφή με μόνο πρώτο τον Παναθηναϊκό - Σκαρφάλωσε 4ος ο Άρης, πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Παλικαρίσιος ΟΦΗ βύθισε στην εσωστρέφεια τον αδιόρθωτο ΠΑΟΚ!

Με σπασμένα φρένα ο Άρης, τρίτη σερί νίκη, τριάρα και... τετράδα!

Ο Φούντας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιφτσή και άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο Elabet μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Άρης για το ακυρωθέν γκολ του Γκαρέ: «Τσιμεντερίδη και Κουμπαράκη, μήπως ζηλέψατε την Τσαρούχα και τον Παπαπέτρου;»

Νίστρουπ: «Στο τέλος δεν κερδίζεις συνέχεια με 5-1, αλλά έχουν σημασία και οι νίκες με 1-0»

Ο πράσινος λαός, τα δύο δοκάρια και ο... killer Ντέσερς στη βροχή: Τα highlights από το διπλό του Παναθηναϊκού στον Βόλo

Νικολογιάννης: «Μεγάλο διπλό, τέτοιες νίκες χρειάζονται στον πρωταθλητισμό - Ο Ντέσερς κουβαλάει τον Παναθηναϊκό»!