Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός είχαν από ένα καλό ημίχρονο και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να στέκεται στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο μέρος, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανσερραϊκού:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή, πετύχαμε δύο γκολ και θεωρώ πως ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε μια εικόνα τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο.

Πραγματικά οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε χώρο και δώρα στον αντίπαλο κάτι που τα εκμεταλλεύτηκε και γι' αυτό ήρθε η ισοπαλία. Ειδικά το λάθος που κάναμε στο δεύτερο γκολ με το build up, είναι ασυγχώρητο και βέβαια τέτοια λάθη θα τα πληρώσεις.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ μετά την αποβολή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Η 5η αγωνιστική πριν από τη διακοπή – Τα μεγάλα ματς της Κυριακής

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν σταθερότητα

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός: To απόλυτο περνάει από τη Νίκαια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Κρύβει παγίδες η επιστροφή των Κρητικών στην ελληνική πραγματικότητα

Βόλος Elabet-ΑΕΚ: Για να αφήσει πίσω τις εκτός έδρας δυσκολίες η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Φουριόζος από την Ευρώπη σε επικίνδυνη δοκιμασία

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει με νίκη στη διακοπή ο ΠΑΟΚ - Η διαφορετική προσέγγιση του Λίσι»

Χωρίς πέντε με ΑΕΚ ο Βόλος

Δεσύλλας: «Όλα για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Νίστρουπ για την 11άδα»

Τσανάκας: «Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό - Δεν είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές ο Ντάνι Γκαρθία»