Τη στήριξη του στον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου μέσω δήλωσής του. Ο κ. Γρηγορίου επιτέθηκε μάλιστα στην ΕΠΟ κάνοντας λόγο για «υπευθυνοανεύθυνους οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν» καθώς «χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ως άλλος Χατζηαβάτης για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελαχίστων».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου:

«Ύστερα από την ανυπόγραφη, ως συνήθως, ανακοίνωση της ΕΠΟ εχθές με ευθείες προσβολές εναντίον του συναδέλφου προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Ν. Βακάλη, νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής:

Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα της ΕΠΟ ως άλλος… «Χατζηαβάτης» για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελάχιστων. Είναι βέβαιο ότι για τα ολισθήματα αυτά υπάρχουν υπευθυνοανεύθυνοι οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ελπίζω η παρούσα ανακοίνωση να μην τελεί εν γνώσει της Ε.Ε., καθόσον ανακοινώσεις αναλόγου ύφους και ήθους δεν περιποιούν τιμή στη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, προσβάλει δε, το σύνολο των μελών της.

Καταληκτικά, στην ευκταία περίπτωση αγνοίας από μέρους της των ανωτέρω, επιτακτική ανάγκη αποτελεί η άμεση εξεύρεση του υπαιτίου συντάκτη και αποστολέα και η παραδειγματική τιμωρία του, ενώ στην απευκταία περίπτωση της γνώσεως των ανωτέρω, το μόνο που δύναμαι να εκφράσω είναι τη λύπη μου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας - Ζήσης Γρηγορίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα