«Εμείς θέλουμε και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να γίνει ένα δημοκρατικό συνέδριο στο οποίο θα τηρηθεί ο νόμος και όχι ο νόμος α λα καρτ που το ΠΑΜΕ επιθυμεί. Οι διαδικασίες του συνεδρίου πρέπει και θα προχωρήσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό».

Αυτά τονίζονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Καλαμάτα κατά τις διαδικασίες για την έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, κατηγορώντας το ΠΑΜΕ πως «με τραμπουκισμούς και αυταρχική συμπεριφορά προσπαθεί να εμποδίσει τη διεξαγωγή του 37ου συνέδριο».

Επίσης, η ΓΣΕΕ αναφέρει ότι «χρησιμοποιώντας φθηνή προπαγάνδα το ΠΑΜΕ επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού για να αποτρέψει μία σημαντική δημοκρατική διαδικασία για το σύνολο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα», προσθέτοντας ότι «έδειξαν τις πραγματικές τους διαθέσεις για τις οποίες είναι υπόλογοι στον κόσμο της μισθωτής εργασίας».

«Εμείς», συνεχίζεται στην ανακοίνωση, «δε θέλουμε να βάλουμε τους ανθρώπους να αυτοδικούν, διότι τέτοιες πρακτικές είναι μακριά από τη λογική μας, τη θέση και τη στάση μας.»

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)