Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το τελευταίο διάστημα ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος λόγω της απουσίας των Κρέσπο και Βαρέλα κατάφερε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα του.

Η πορεία του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού δεν έχει περάσει απαρατήρητη, αφού πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας και τώρα προέκυψε πως η Φιορεντίνα επίσης έχει εξετάσει την περίπτωσή του.

Μάλιστα, δηλώσεις για τον διεθνή στόπερ έκανε και ο σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ένας ακόμα παίκτης μεγάλης αξίας είναι ο γεννημένος το 93? παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνγκασον, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή».

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ (!) στο συμβόλαιο του Ίνγκασον, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.