Ένα – δύο ποδοσφαιριστές από τη Νορβηγία φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Μετά τα δείγματα γραφής που έχουν δείξει ο Ομάρ και ο Ελιουνούσι, οι Πειραιώτες κοιτάζουν περισσότερο τη συγκεκριμένη αγορά, αφού μπορεί να προκύψουν προσιτές λύσεις με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει «γυαλίσει» στους σκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ράφικ Ζεκνινί.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό της Οντ, ο οποίος στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας που μόλις ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές (20 ως βασικός) και είχε πετύχει 5 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει ήδη και δύο συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Το αρνητικό, όμως είναι πως ήδη έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του ομάδες όπως η Έβερτον η Αϊντχόφεν και κάποιες από τη Γερμανία, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τις όποιες προσπάθειες των «ερυθρόλευκων».

Δείτε τα σχετικά βίντεο





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομερός Τσιφτσής και διπλό στοπ σε Ζίνι-Βάργκα

Απείλησε με το... καλησπέρα η ΑΕΚ: Έβγαλε το πλασέ του Πινέδα ο Τσιφτσής!

Ο θερμός εναγκαλισμός Νίκολιτς-Λουτσέσκου πριν τη σέντρα στο ντέρμπι «δικεφάλων»

Απίθανη ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Γέμισε με χαρτάκια η Allwyn Arena!

Με Λόβρεν βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»