Ένα – δύο ποδοσφαιριστές από τη Νορβηγία φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Μετά τα δείγματα γραφής που έχουν δείξει ο Ομάρ και ο Ελιουνούσι, οι Πειραιώτες κοιτάζουν περισσότερο τη συγκεκριμένη αγορά, αφού μπορεί να προκύψουν προσιτές λύσεις με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει «γυαλίσει» στους σκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ράφικ Ζεκνινί.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό της Οντ, ο οποίος στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας που μόλις ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές (20 ως βασικός) και είχε πετύχει 5 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει ήδη και δύο συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Το αρνητικό, όμως είναι πως ήδη έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του ομάδες όπως η Έβερτον η Αϊντχόφεν και κάποιες από τη Γερμανία, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τις όποιες προσπάθειες των «ερυθρόλευκων».

Δείτε τα σχετικά βίντεο





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»