Ένα – δύο ποδοσφαιριστές από τη Νορβηγία φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Μετά τα δείγματα γραφής που έχουν δείξει ο Ομάρ και ο Ελιουνούσι, οι Πειραιώτες κοιτάζουν περισσότερο τη συγκεκριμένη αγορά, αφού μπορεί να προκύψουν προσιτές λύσεις με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να έχει «γυαλίσει» στους σκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ράφικ Ζεκνινί.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό της Οντ, ο οποίος στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας που μόλις ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές (20 ως βασικός) και είχε πετύχει 5 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει ήδη και δύο συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Το αρνητικό, όμως είναι πως ήδη έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του ομάδες όπως η Έβερτον η Αϊντχόφεν και κάποιες από τη Γερμανία, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τις όποιες προσπάθειες των «ερυθρόλευκων».

Δείτε τα σχετικά βίντεο





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απαρηγόρητος ο Κάτρης, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι της Τούμπας και την γκέλα του Παναθηναϊκού

Ερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και για να είμαστε στην τετράδα»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τη μάχη με τον Ατρόμητο

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς και… δύο πέναλτι»

Κετσετζόγλου: «Μένει πικρία στην ΑΕΚ για την ευκαιρία στο 94’ – Το μυστικό ήταν η απόκρουση του πέναλτι»

Μπενίτεθ: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»

Παντελίδης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, τη μεγάλη ευκαιρία την έχουμε εμείς μετά το 1-0»

Λουτσέσκου: «Δώσαμε την απάντησή μας, περήφανος για τους παίκτες - Οι "καημένοι" Τάισον, Ζίβκοβιτς είναι απίστευτοι»

Νικολογιάννης: «Σε κρίση ο Παναθηναϊκός - Μόνο κάποιοι προσπαθούν ατομικά…»