Γυναίκα άνοιξε πυρ κατά πλήθους, που ήταν συγκεντρωμένο στο Πέριμαν στην πόλη Αμπερντίν στην πολιτεία του Μέριλαντ σε κέντρο διανομής φαρμάκων, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Dailymail.

Τη ζωή τους έχασαν τέσσερις άνθρωποι μεταξύ αυτών και η ένοπλος ενώ ένα ακόμη άτομο έχει τραυματιστεί. Η γυναίκα που άνοιξε πυρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε τη τελευταία της πνοή.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί από την αποθήκη του κέντρου διανομής της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid.
Στην αποθήκη όπου στεγάζεται το κέντρο διανομής φαρμάκων εργάζονται περίπου 1.000 άτομα

Σύμφωνα με τις αρχές, η ένοπλος χρησιμοποίησε ένα όπλο ενώ ο σερίφης Γκάχλερ είπε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, αξιωματούχοι εκτιμούν πως η 26 ετών γυναίκα είχε επαγγελματικές διαφορές με την εταιρεία.

Το γραφείο του Σερίφη προέτρεψε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, ενώ στο σημείο αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και άνδρες του FBI.

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν, έκανε λόγο για εφιαλτικό σκηνικό, εκφράζοντας ότι η πολιτεία είναι σε ετοιμότητα να πράξει τα δέοντα, ενώ τόνισε πως όλοι προσεύχονται για τα θύματα.

Πηγή: www.skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube