Η απόφαση ενός άνδρα να βάλει τέλος στη ζωή του απέβη μοιραία και για μια 29χρονη γυναίκα στο Σαν Ντιέγκο.
Η Τέιλορ Κάλι σκοτώθηκε σε ένα φρικτό ατύχημα όταν ένας άντρας που έπεσε από κτήριο με θέσεις πάρκινγκ εννέα ορόφων προσγειώθηκε πάνω της.Το θύμα περπατούσε με έναν φίλο της στο πεζοδρόμιο, όταν ο αυτόχειρας προσγειώθηκε πάνω της.
Στο συμβάν αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετοί περαστικοί, που έμειναν σοκαρισμένοι από το αποτρόπαιο θέαμα. Οι αρχές έχουν συλλέξει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τα εξετάζουν για περαιτέρω στοιχεία.
Ο άντρας, που έχει ταυτοποιηθεί και ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών, εθεάθη «να κρέμεται έξω από τα κάγκελα» του κτηρίου πριν το δυστύχημα. Πέθανε στο νοσοκομείο λιγότερο από μια ώρα μετά και ο θάνατός του κρίθηκε ως αυτοκτονία. Η άτυχη κοπέλα πέθανε ακαριαία.
Ο τραγικός θάνατος της Τέιλορ Κάλι, που δωρήτρια οργάνων, ήρθε μόλις μια εβδομάδα πριν τα 30ά γενέθλιά της.