Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την Ελλάδα. Το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά ο 24χρονος Αλβανός που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Καστέλλα.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, ύστερα από την στυγνή δολοφονία της 19χρονης κοπέλας με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Αμέσως μετά, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, άγνωστο για ποιον λόγο και με ποια σκοπιμότητα, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πριν παραδοθεί, προκειμένου να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που θα του ασκήσει ποινική δίωξη για την δολοφονία της συντρόφου. Ακολούθως θα πάει στον ανακριτή απ’ όπου αναμένεται και να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 24χρονος Αλβανός μπάρμαν φέρεται να ζήλευε παθολογικά την άτυχη νεαρή, στην οποία ασκούσε και ψυχολογική βία μιας και οι τσακωμοί τους ήταν πολύ συχνοί σύμφωνα με τους γείτονες. Ακόμη, φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δη κοκαΐνης, όταν τέλεσε την γυναικοκτονία.

Ο 25χρονος σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας, με τη 19χρονη να δουλεύει σε κλαμπ στην Καλλιθέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube