Μια πολύ σημαντική απώλεια θα έχει η Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ που αρχίζει στις 17 Ιουνίου. Η Ελεάννα Χριστινάκη υπέστη μερική ρήξη χιαστού στο χθεσινό φιλικό με το Βέλγιο στην πόλη Κόρτραϊκ και δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας.

Η διεθνής γκαρντ θα επιστρέψει στην Αθήνα και η κατάστασή της θα εκτιμηθεί εκ νέου. Στη θέση της κλήθηκε η Χριστίνα Αναστασοπούλου, η οποία θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για τη Βαλένθια προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών.

Το ελληνικό συγκρότημα είχε χάσει λίγες εβδομάδες πριν την Άννα Σπυριδοπούλου με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ένα μυϊκό πρόβλημα έχει αφήσει ήδη εδώ και αρκετές ημέρες εκτός μάχης την Αγγελική Νικολοπούλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!

Το βλέμμα όλο απόγνωση του Ομπράντοβιτς μετά την πάσα του Φρανσίσκο στην... κερκίδα