Πρόκειται για τρία παραδοσιακά πιάτα με διαφορετικές ρίζες, μαρινάδες και τρόπους παρασκευής. Αν και όλα βασίζονται στην ιδέα του κρέατος ψημένου σε κάθετη σούβλα που περιστρέφεται και κόβεται σε φέτες για να σερβιριστεί σε ψωμί ή πίτα και όντως από τον τρόπο που φτιάχνονται δεν μπορείς εύκολα να εντοπίσεις διαφορές, μόλις δοκιμάσεις καταλαβαίνεις αμέσως πως δεν πρόκειται για το ίδιο πιάτο.


Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γύρος, ντονέρ κεμπάπ και σαουάρμα: Οι τρεις στροβιλιζόμενες απολαύσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube