Αυτή φαίνεται πως θα είναι η χρονιά της Adele…
Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Hello», το οποίο σαρώνει στο YouTube, η 27χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Rolling Stone εντελώς άβαφη.
Το τεύχος Νοεμβρίου του θρυλικού περιοδικού Rolling Stone είναι αφιερωμένο στην επιστροφή της Adele στη μουσική βιομηχανία. Η 27χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ , με βρεγμένα μαλλιά ενώ μιλάει και για το σεξισμό που υπάρχει στη μουσική βιομηχανία.
Μετά από 4 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία παραδέχεται ότι έχει χάσει την επαφή με τη μουσική όχι όμως και με την πραγματικότητα. Στην ερώτηση γιατί έχει αρνηθεί να φωτογραφηθεί για λογαριασμό του Playboy η ίδια απαντάει: «Να την κάνω επειδή είμαι γυναίκα ή επειδή είμαι χοντρή».
Για ακόμη μια φορά πάντως η Adele αποδεικνύει σε όλους το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.
Επιμέλεια: Μπέτυ Νικολού