Στη Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Alessandra Ambrozio, η οποία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας, στα social media. Σήμερα, η καλλονή από τη Βραζιλία ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον σύζυγό της, Jamie Mazur, στο ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Κυκλαδίτικου νησιού.

Μάλιστα, μέσω του όμορφου αυτού ελληνικού τοπίου, η Alessandra εκφράζει τον έρωτα της για τον πατέρα των δύο παιδιών της.

«...και τον αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της παρακάτω εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.






Λίγο μετά, το μοντέλο ανέβασε στο Instagram και την «οικογένεια της», όπως έγραψε, με την οποία διασκέδασε σε beach bar της Μυκόνου.





H Alessandra, δηλωμένη λάτρης της χώρας μας, πρώτα πέρασε από τη Νάουσα της Πάρου, όπου διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή της, ενώ κολύμπησε στις θάλασσες της Μυκόνου μαζί με τις φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.
Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος... πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 111.691 like: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).







Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι φαντάζεται ότι δείχνει όταν επιστρέφει στο πατρικό της για γιορτές και θα λυθείς στα γέλια

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Μοιράζονται νέες φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο τους λίγο πριν βγει το 2025

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της είναι κυριολεκτικά παιδί του Παρά πέντε. Μαντεύεις ποιος είναι ο μπαμπάς της

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που σκίστηκε το παντελόνι του επί σκηνής και η… φταίχτρα Νατάσα Θεοδωρίδου

Κωνσταντάρας: Περπατώντας στη Λεωφόρο των Αστεριών... πετάει το αμίμητο... «Η Πατησίων είναι πιο καθαρή»

Γιώργος Κόρομι: Ως άλλος πρίγκιπας της Ζαμούντα στο Τορόντο

Ο Πούλισικ διέψευσε τα σενάρια πως είναι σε σχέση με την Σίντνεϊ Σουίνι

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβασε στη σκηνή τις κολλητές της γυναίκας του να τραγουδήσουν μαζί του

Τζένη Θεωνά: Το απίθανο γράμμα στον Άγιο Βασίλη που έγραψε στα 10 της και υπάρχει σε βιβλίο!

Παπαδημητρίου- Γεροντιδάκης: Το Παρίσι, η ατάκα του για τον έρωτα και το τρολάρισμα της Ντορέττας για τα Γαλλικά της