Σε μια μεγάλη γκάφα υπέπεσε ο Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και έγραψε από κάτω «πριν από δύο χρόνια ακριβώς πέτυχα το πρώτο μου τέρμα στην Premier League». Έλα, όμως, που έκανε λάθος;
Ο Κέιν είχε σκοράρει τρία τέρματα την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ είχε πετύχει το παρθενικό του κόντρα στη Σάντερλαντ και όχι με την Άστον Βίλα που φαίνεται στη φωτογραφία.
Το εν λόγω λάθος του Χάρι Κέιν δεν άφησε… ατιμώρητο η «Daily Mail», η οποία έτρεξε να τον διορθώσει και να τον τρολάρει για το λάθος του. «Σκόραρες τρία γκολ την προηγούμενη σεζόν από αυτή, Χάρι….», ήταν η απάντηση του αγγλικού Μέσου στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ!