Η League Phase του Europa League αρχίζει απόψε με τις πρώτες εννέα αναμετρήσεις της πρώτες αγωνιστικής, ενώ οι υπόλοιπες εννέα διεξάγονται αύριο (25/9).

Ο υπερυπολογιστής Opta έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για την πορεία της διοργάνωσης. Κάνοντας 10.000 προσομοιώσεις, προβλέπει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Άστον Βίλα με ποσοστό 22,16%. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι το τρίτο φαβορί (9,98%), πίσω και από τη Ρόμα (12,83%). Ακολουθεί η Λιλ (8,44%), ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει η Λιόν (7,62%).

Όσον αφορά στους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στη διοργάνωση; Ο ΠΑΟΚ είναι 27ος κι έχει 0,21% πθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο και ο Παναθηναϊκός είναι μια θέση πίσω του, 28ος, με 0,1%.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες