Μπορεί το Ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο να απαγόρευσε στη Mercedes τη συμμετοχή της στις δοκιμές νέων εξαιτίας των μυστικών δοκιμών της ομάδας με την Pirelli, ωστόσο ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών θα δώσει στην Mercedes τα δεδομένα που θα συλλέξει από τις τριήμερες δοκιμές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πολ Έμπερι.

«Οι ομάδες θα τρέξουν στις δοκιμές με τον τρόπο που εμείς θα τους πούμε. Η Mercedes έχει πληροφορίες από τις περσινές δοκιμές και τον τρόπο που αυτές επηρεάζουν το αεροδυναμικό πακέτο και το στήσιμο του μονοθεσίου.

Νομίζω ότι θα επωφελούνταν αν έπαιρναν μέρος στις δοκιμές. Εμείς μετά τις δοκιμές θα δώσουμε σε όλες τις ομάδες τις ίδιες πληροφορίες που θα αποκομίσουμε», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!