Τα συμβόλαια των Πασκάλ Βερλάιν και Μάρκους Έρικσον με τη Sauber λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν και η ελβετική ομάδα θέλει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να έχει «κλείσει» τους πιλότους που θα βρίσκονται στα μονοθέσιά της το 2018.

Ο πρόεδρος της Sauber, Φρεντερίκ Βασέρ, δήλωσε ότι πριν αποφασίσει για τους οδηγούς της επόμενης σεζόν θα μιλήσει με τη Ferrari, αφού οι δύο πλευρές πρόσφατα υπέγραψαν πολυετή συμφωνία για την προμήθεια κινητήρων.

«Θέλω να γνωρίσω καλύτερα τους δύο πιλότους της ομάδας πριν πάρω την απόφαση για την επόμενη σεζόν. Το ζήτημα των οδηγών που θα βρίσκονται στην ομάδα το 2018 θα αποτελέσει θέμα συζήτησης με τη Ferrari. Θέλουμε να έχουμε πάρει αυτή την απόφαση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες», τόνισε ο Βασέρ.

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Λεκρέκ, που ανήκει στη Ferrari, να είναι ένας εκ των πιθανότερων να βρεθεί στη Sauber, ενώ ο Βερλάιν δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ελβετική ομάδα, καθώς ανήκει στη Mercedes.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!