Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Wheels of Change, αποτελούμενη από Άτομα με Αναπηρίες και τους εθελοντές συνοδούς τους, συμμετείχε τόσο στην κλασσική διαδρομή του Ημιμαραθωνίου (21 χλμ), όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. H ομάδα με κεντρικό σύνθημα “Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους” μέτρησε περισσότερους από 750 εθελοντές και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και 30 ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια, μέσω δωρεάς της Stoiximan.

Η Stoiximan Wheels of Change, δημιουργήθηκε από τη Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου», και αποτελείται από ζευγάρια Ατόμων με Αναπηρία και εθελοντές συνοδούς. Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας καταγράφηκε στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας σε μεγάλα δρομικά γεγονότα σε όλη τη χώρα, η Stoiximan παρέχει δωρεάν προπονήσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan δήλωσε σχετικά:  «Η συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change  στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως η δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης ξεπερνάει τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Ως η πρώτη πρωτοβουλία του είδους της στην Ελλάδα, η Stoiximan Wheels of Change άνοιξε νέους ορίζοντες για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία σε αθλητικά γεγονότα σε όλη τη χώρα. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προαγωγή αυτής της αποστολής. Στοχεύουμε σε ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών στον αθλητισμό και την κοινωνία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προκριματικά Ευρώπης: Μπαίνουν στη μάχη με γκολ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Τελικός Μουντιάλ 2026: Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Ισπανία και Αργεντινή και ο τρόπος δεν θα έχει σημασία...

Μουντιάλ 2026: Τα «βαριά χαρτιά» κρίνουν τη ματσάρα Αγγλία – Αργεντινή στα ημιτελικά

Μουντιάλ 2026: Σούπερ ημιτελικός, λίγα τα 90 λεπτά και δύο οι πρωταγωνιστές στο Γαλλία-Ισπανία

Μουντιάλ 2026: Μάχη φόρμας και σκόρερ στο Αγγλία – Νορβηγία, δύσκολα πάει το χέρι στην κόντρα στο Αργεντινή - Ελβετία

Μουντιάλ 2026: Η Γαλλία μοιάζει άτρωτη, το Μαρόκο δεν… αστειεύεται

Μουντιάλ 2026: Ο Λαουτάρο βγαίνει μπροστά για την Αργεντινή, ζόρικο αουτσάιντερ η Ελβετία κόντρα στην Κολομβία

Μουντιάλ 2026: Τακτική, λίγα γκολ και κάρτες στο ντέρμπι της Ιβηρικής

Μουντιάλ 2026: Έχει τον τρόπο η Βραζιλία, έχει τον… Χάαλαντ η Νορβηγία και η αξία κρύβεται σε Μαρκίνιος, Νούσα και γκολ

Μουντιάλ 2026: Σαϊμπάρι, κόρνερ και… σωστό φαβορί στο Καναδάς-Μαρόκο