Δύσκολη η δουλειά των δημοσιογράφων στις εφημερίδες. Ο επαναληπτικός ημιτελικός της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ πήγε στην παράταση και αρκετοί εκδότες άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να προλάβουν να τυπώσουν τα φύλλα της Πέμπτης πριν τελειώσει η προθεσμία από τα τυπογραφεία.

Όταν ο Χαβιέρ Ερνάντες σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης κάνοντας το 2-1 και στέλνοντας το ματς στην παράταση, η «Sun» έστειλε προς εκτύπωση ένα φύλλο που έδινε την πρόκριση στη Μαν. Γιουνάιτεντ «προβλέποντας» πως θα προκριθεί στα πέναλτι.

«Extra special. Το γκολ του Ερνάντες στο τέλος έσωσε τον Μόγες», ανέφερε το… λάθος φύλλο της αγγλικής εφημερίδας, που πάντως ουδέποτε τέθηκε στην κυκλοφορία. Αμέσως μετά την πρόκριση της Σάντερλαντ στα πέναλτι η εφημερίδα έστειλε προς εκτύπωση το σωστό φύλλο και απέφυγε την γκάφα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες